header image
no read or click functionHomeno read or click functionNewsno read or click functionWeblinksno read or click functionContact Usno read or click function arrow   Hoofdpagina

Hoofdmenu
Hoofdpagina
MFC Nieuws Overzicht
Contact met MFC
Routebeschrijving
FAQs (vragen)
Links
Foto Album
Gastenboek
Facebook
Twitter
YouTube
Spotify
ReverbNation


Monsters of Rock: Sleeer - You're Dead PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 03 februari 2016

ZATERDAG
12 MAART 

 Sample Image

meer foto's

hier klikken 

 Sample Image

Metal Front Coevorden programmeert zelden coverbands, maar als het gebeurt, dan staat er ook iets noemenswaardigs. Zoals aanstaande ZATERDAG 12 MAART het geval is. Want dan kan men naar hartenlust na ieder nummer “SLAYERRRR!!!” roepen, zonder dat het irritant wordt. De reden: Nederlands BESTE Slayer-coverband SLEEËR komt naar MFC. In het voorprogramma staat YOU’RE DEAD, die een barrage aan S.O.D./M.O.D. nummers ten gehore gaat brengen.
SLEEËR: A TRIBUTE TO SLAYER
Er is maar één SLAYER, en dat is natuurlijk de heavy metalband SLAYER zelf. Maar SLEEËR is de Nederlandse tributeband die een nagenoeg perfecte kopie is van de metalgoden uit de Verenigde Staten. De band bestaat uit ex-leden van Genetic Wisdom, I.N.R.I. en Stigmatheist met op zang Michel Lucarelli, Patrick Kleijer en Patrick Koning op gitaar, Ronnie Scholten achter de drums en Franz Friesacher op basgitaar.
SLEEËR probeert ’s werelds meest invloedrijke metalband zo goed mogelijk te evenaren qua spel en energie, en neemt het publiek mee op een reis die langs meer dan 25 jaar heavy metalgeschiedenis beslaat. En ze komen allemaal langs: van ‘Angel Of Death’ tot ‘War Ensemble’ en van ‘Hell Awaits’ tot ‘Raining Blood’. De meest verstokte fans van Slayer zullen zeker niet teleurgesteld worden en schreeuwen om meer “SLEEEEEEEJUUUURRRRR!!!”.   
YOU’RE DEAD
Nieuw aan het heavy metalcover firmament in de regio is de band YOU’RE DEAD, die een set van S.O.D.’s eerste album ‘Speak English Or Die’ en M.O.D.’s debuutplaat ‘U.S.A. for M.O.D.’ ten gehore zullen brengen. En (spoiler alert!) uiteraard een waslijst aan ‘ballads’, die vooral bestaan uit typerende rifjes van pakweg tien seconden, van bekende dode artiesten, die allemaal eindigen met de frase: ‘You’re Dead’.
YOU’RE DEAD is een ‘side-project’ van onder meer bandleden uit The Farts, Final Destination en Kötsigaer. Jesse Jutstra op zang, Sjouke Bakker op basgitaar, Bert Oving op gitaar en Peter Deddens achter het drumstel.    
Metal Front Coevorden opent de poorten op ZATERDAG 12 MAART om 21.00 uur en de eerste band trapt af om 21.30 uur stipt. De entreeprijs is ZEVEN euro; leden van MFC betalen VIER euro. 

 

 LINKS:

http://www.sleeer.net

https://www.facebook.com/sleeer

https://www.facebook.com/YoureDeadSODMOD

 

  AUDIO/VIDEO:

 https://www.youtube.com/watch?v=LAI3cAWxHh4 (Postmortem / Reign In Blood – Sleeër)

https://www.youtube.com/watch?v=k0C9Q3FGR-c (Aren’t You Hungry – You’re Dead)

 

 

 
Active Image

 

 

Laatst geupdate op ( woensdag 16 maart 2016 )
 
< Vorige   Volgende >


Go to top Ga naar het begin van deze pagina Go to TopBoodschap van Algemeen Nut
Rooster en Updates


Bardiensten van deze week:
DO 26-04
CLUB CLUP
VR 27-04
ERIK L ?
ZA 28-04
FRANK D
 Wordt verwacht in 2018:

 
ZA 26 MEI
- METALMAYHEM 2018-
OFF THE CROSS (BEL)
SEKSIHULLUT (FIN)

DEAD WILL WALK (NL)

 
ZA 9 JUN
 
JAMSESSIE/MFC SHOWCASE

 

 ZA 23 JUN
 THE GOOD HAND (NL)
BOON GOON (DL)
 
ZA 14 JUL
 
MFC OUTSIDE 2018
THE DIRTY DENIMS (NL)
BOERENROCKIES (NL)
 
ZA 15 SEP
 
ORANGE GLOW (NL)
HELLHOOKAH (LT)

 


 
Laatste Nieuws
MFC Nieuwsarchief
RSS Feeds