header image
no read or click functionHomeno read or click functionNewsno read or click functionWeblinksno read or click functionContact Usno read or click function arrow   Hoofdpagina

Hoofdmenu
Hoofdpagina
MFC Nieuws Overzicht
Contact met MFC
Routebeschrijving
FAQs (vragen)
Links
Foto Album
Gastenboek
Facebook
Twitter
YouTube
Spotify
ReverbNation


Concert: Slaughter day - Anarchos - Indestructible PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 21 januari 2015

ZATERDAG

14 MAART

Sample Image

 

meer foto's

hier klikken 

Sample Image

COEVORDEN (MFC) – Een ouderwetse bak herrie staat op het programma bij Metal Front Coevorden op zaterdag 14 maart. Met een Duits/Nederlands/Duitse deathmetal sandwich van jewelste: SLAUGHTERDAY, ANARCHOS en INDESTRUCTIBLE zijn van de partij om je trommelvliezen op de proef te stellen en weer een aantal jaartjes van de uiterste gebruiksdatum af te snoepen.
INDESTRUCTIBLE
Skull Crushing Death Metal uit Zuid Duitsland. Vijf Teutoonse heersende heerschappen met obscure namen die tot de verbeelding spreken: Pete Peterra (zang), Sadistic Schädelweh en Manuel GoreChecked (gitaren), Bifi Bifington(basgitaar) en Killer Kohlera (drums) richtten de band in 2008 op als excuus om hun alcoholistische uitspattingen legitiem te maken. Hun doel: om zo dronken mogelijk het podium te betreden en een portie genadeloze Old School Death Metal op het publiek los te laten. In 2013 kwam hun debuutalbum “Vengeance and Death” uit die in de lijn ligt van bands als Bolt Thrower, Entombed, Dismember en Autopsy.
ANARCHOS
Over Old School Death Metal gesproken: Anarchos haalt de oude death metal weer uit de obscuriteit. Hoewel de band is opgericht in 2010 en twee releases op naam heeft (Tortured Beyond Death EP uit 2012 en Descent Into The Maelström EP uit 2014), schuit er een ziel uit het Death Metal tijdperk van weleer in deze groep vanwege het brute, zielrippende gitaarspel van Ardy de Jong die met zijn vroegere band Ulcerate Fester de Nederlandse ´death scene´ midden jaren ´90 onveilig maakte. Tegenwoordig ook speelt hij ook in de heropgerichte band Eternal Solstice, die zich ook scharen tot de oudste death metal bands van Nederland.  Anarchos is pure “death metal obscurity” met het gevoel van de gloriedagen van Asphyx, Autopsy en Dismember.
SLAUGHTERDAY
En voor wie niet genoeg death metal heeft gehad: de avond wordt muzikaal afgesloten met Slaughterday uit Leer (Dld). Ook opgericht in 2010 en óók beïnvloed door bands als Autopsy, Asphyx, Entombed en Massacre. In 2012 debuteerde Slaughterday met de 4-track demo “Cosmic Horror”, gevolgd door hun full-lenght album “Nightmare Vortex” in 2013. In augustus 2014 bracht de band hun EP “Ravenous” uit.
Metal Front Coevorden opent de poorten om 21.00 uur en de eerste band trapt af om 21.30 uur stipt. De entreeprijs van de avond is VIJF euro.

 

LINKS:

 

https://www.facebook.com/slaughterdayofficial

https://www.facebook.com/anarchos666

https://www.facebook.com/IndestructibleOfficial

 


VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=HTgreMt4GxA  (ANARCHOS - Anointing Of The Sick (Promoclip)

https://www.youtube.com/watch?v=X8uqgozfbmM  (ANARCHOS - Cursed Gift (live)

https://www.youtube.com/watch?v=5USqAOKHh3A (SLAUGHTERDAY - RAVENOUS Live in Wolfsburg 11/07/2014)

https://www.youtube.com/watch?v=6cp8DUhgXOw&feature=youtu.be (INDESTRUCTIBLE Vengeance & Death)

Laatst geupdate op ( maandag 23 november 2015 )
 
< Vorige   Volgende >


Go to top Ga naar het begin van deze pagina Go to TopBoodschap van Algemeen Nut
Rooster en Updates


Bardiensten van deze week:
DO 26-04
CLUB CLUP
VR 27-04
ERIK L ?
ZA 28-04
FRANK D
 Wordt verwacht in 2018:

 
ZA 26 MEI
- METALMAYHEM 2018-
OFF THE CROSS (BEL)
SEKSIHULLUT (FIN)

DEAD WILL WALK (NL)

 
ZA 9 JUN
 
JAMSESSIE/MFC SHOWCASE

 

 ZA 23 JUN
 THE GOOD HAND (NL)
BOON GOON (DL)
 
ZA 14 JUL
 
MFC OUTSIDE 2018
THE DIRTY DENIMS (NL)
BOERENROCKIES (NL)
 
ZA 15 SEP
 
ORANGE GLOW (NL)
HELLHOOKAH (LT)

 


 
Laatste Nieuws
MFC Nieuwsarchief
RSS Feeds