header image
no read or click functionHomeno read or click functionNewsno read or click functionWeblinksno read or click functionContact Usno read or click function arrow  Concert: Lord Bischop Rocks - My restless .45 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag 16 augustus 2013

VRIJDAG

27 SEPTEMBER

Sample Image

meer foto's

hier klikken

  
  
Sample Image
  
  

 http://www.lordbishop.org/

http://www.myrestless45.com/

 

COEVORDEN (MFC) – Aanstaande vrijdag 27 september staat er weer een obscure grootheid op het podium van Metal Front Coevorden. Dus niet op de gebruikelijke zaterdagavond! Het Amerikaanse powertrio “Lord Bishop Rocks” combineert onder de noemer “Hendrixiaanse Motör Funk” hun eigen mix van jaren ’70 hardrock, funk, blues, jazz, reggae en punk. De band wordt aangevoerd door zanger/gitarist Lord Bishop - die de skills heeft van Jimi Hendrix en de looks van een grote zwarte space-cowboy – en gestuwd door de ritmesectie Mr. Tide (drums) en Cecil Drackett (basgitaar en vocalen).
Lord Bishop Rocks staat garant voor een onvervalste partij “Seks Rock”, zoals de band het zelf omschrijft. Prop dus voor de zekerheid een paar condooms in je oren, want de Heer Bisschop gaat flink hard op je trommelvliezen klaarkomen. Beatle-esque melodieën, Black Sabbath-achtige heaviness en de Funk van James Brown ineen: dat is Lord Bishop Rocks in een notendop. Het voorprogramma is de punkrockband “My Restless .45” uit Duitsland, die het vaste voorprogramma van Lord Bishop Rocks zijn op hun Europese tour.
Metal Front Coevorden opent de poorten op VRIJDAG 27 SEPTEMBER om 21.00 uur – Het voorprogramma begint om 22.30 uur stipt. De entreeprijs van de avond is ZEVEN euro en ZES euro voor MFC-leden.
Laatst geupdate op ( vrijdag 09 januari 2015 )
 
< Vorige   Volgende >


Go to top Ga naar het begin van deze pagina Go to TopBoodschap van Algemeen Nut
Rooster en Updates


Bardiensten van deze week:
DO 15-02
cluo CLUP
VR 16-02
Patrick H.
ZA 17-02
OCEE@MFC
 Wordt verwacht in 2017:

 
ZA 20 JAN
 
THE CLAN (ITA)
-- Irish Folk 'n Roll --
 
ZA 17 FEB
ZA 10 MRT
ZA 14 APR
ZA 19 MEI
ZA 9 JUN
ZA 14 JUL
 
TBA

 
MFC Nieuwsarchief