header image
no read or click functionHomeno read or click functionNewsno read or click functionWeblinksno read or click functionContact Usno read or click function arrow  OPEE @ MFC 23 Februari PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
donderdag 07 februari 2013

ZATERDAG

23 FEBRUARI

 

OPEE

@

MFC

 Sample Image

meer foto's

hier klikken

 

Sample Image

ENTREE: GRATIS
ZAAL OPEN: 21.00 

 COEVORDEN (MFC) - Aanstaande zaterdag is het weer volop (en gratis!) genieten van aanstormend-, latent- en ongekend talent in Metal Front Coevorden. Want vanaf 21.00 uur is het weer tijd voor het gezelligste Open Podium van Zuidoost Drenthe: het OoPee @ MFC!!! 

Op deze avond staan drie bands op het programma: 'Metal Detector' uit Coevorden zal voor het eerst voor publiek optreden na maandenlang te hebben geoefend in MFC. Eens kijken welke vruchten dit zal afwerpen, want er staan een aantal klassieke metalcovers op de setlist, waaronder ook een cover van MFC-iconen 'Altar'.

Rock-a-billy band The Hot Rods - ook uit Coevorden - bestaat ook alweer een aantal jaren uit twee vader/zoon combinaties: Gerry en Peter Daals (respectievelijk zang en drums), Henry "Hornox" en Patrick Kluin (respectievelijk slag- en leadgitaar) en contrabassist Erik Langemaat. Op hun setlist staan louter oude jukebox knallers van weleer.

Uit Dordrecht komt ZIZ, opgericht eind 2010. Dit is een rockband van formaat. Bij elkaar opgeteld meer dan 100 jaar aan muziekervaring. Ze spelen voornamelijk hardrockcovers en nemen je graag mee door de geschiedenis van de allerbeste rockbands. Hun setlist bestaat uit melodieuze nummers van onder andere Deep Purple en Dio, maar ook Toto, Dream Theater en Within Temptation. De band heeft een eigen sound die garant staat voor een stevig avondje rocken. ZIZ horen is een belevenis. ZIZ zien is een feest, met een ijzersterke frontvrouw op zang. Zij wordt ondersteund door een strakke ritmesectie aangevuld door gitaar en toetsen.

Metal Front Coevorden opent de poorten op zaterdagavond 23 februari om 21.00 uur en de eerste band begint rond 22.00 uur. Gehaktballen van Hans zijn weer beschikbaar en bovendien is er deze avond gratis entree.

Laatst geupdate op ( woensdag 18 september 2013 )
 
< Vorige   Volgende >


Go to top Ga naar het begin van deze pagina Go to TopBoodschap van Algemeen Nut
Rooster en Updates


Bardiensten van deze week:
DO 22-02
CLUB CLUP
VR 23-02
PHIL P.
ZA 24-02
WILLEM B.
 Wordt verwacht in 2018:

 
ZA 10 MRT
 
SWITCH BONES (NL)
THE MUFF (NL)
 
ZA 14 APR
 
TIMBER (NL)
+support

 

ZA 19 MEI
 
METALMAYHEM
 
ZA 9 JUN
 
JAMSESSIE
 
ZA 14 JUL
 
TBA

 
MFC Nieuwsarchief