header image
no read or click functionHomeno read or click functionNewsno read or click functionWeblinksno read or click functionContact Usno read or click function arrow  RHINOBUCKET 12-01-13 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag 09 november 2012

ZATERDAG 12 JANUARI

 

Rhinobucket - Helldorados

FOTO'S

hier klikken

Sample Image

Sample Image

http://www.rhinobucket.com/

http://www.youtube.com/watch?v=OET9GL4JuzI

 

 

    http://www.helldorados.com/C

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m3f7iPd-at8

O

 

COEVORDEN (MFC) - Het nieuwe muzikale jaar bij Metal Front Coevorden wordt aanstaande zaterdag 12 januari ingeluid met een avond 'old-school hardrock'. Maar liefst twee fantastische acts zijn gestrikt die je weer terug brengen richting eind jaren '80; spijkerjasjes met patches, strakke broeken en kogelriemen!   Vanuit Van Nuys, Los Angeles USA komen rockveteranen RHINO BUCKET, die al vanaf 1987 een Amerikaanse variant van AC/DC genoemd mogen worden. Vorig jaar bracht het kwartet de live CD "Sunrise on Sunset Blvd." uit, bestaande uit opnames die in de jaren '90 in de roemruchte club "Coconut Teaszer" zijn gemaakt. Rhino Bucket is tot en met eind februari bezig met hun Europese toer, waarbij vrijwel iedere dag een ander podium wordt aangedaan. Een show bij MFC mag daar dus niet bij ontbreken, en het Coevorder podium presenteert dan ook vol trots deze Amerikaanse hardrockband, die in het recente verleden drummer Simon Wright van AC/DC en DIO nog in de gelederen had. Deze beste man zal zeer waarschjnlijk niet aanwezig zijn in MFC, maar het moge duidelijk zijn dat we hier niet te maken hebben met een stel lichtgewichten. Het voorprogramma van Rhino Bucket is ook al een traktatie op zich, want uit 'Stuttgart Rock City' wordt de sfeer van de avond ook al goed bepaald door de Duitse sleaze-metalband HELLDORADOS: een sleazy mix van Guns 'n Roses met de bruutheid van Pantera. 

Metal Front Coevorden opent de poorten op zatardagavond 12 januari om 21.00 uur en de eerste band begint om 22.15 uur stipt. 

Laatst geupdate op ( woensdag 18 september 2013 )
 
< Vorige   Volgende >


Go to top Ga naar het begin van deze pagina Go to TopBoodschap van Algemeen Nut
Rooster en Updates


Bardiensten van deze week:
DO 26-04
CLUB CLUP
VR 27-04
ERIK L ?
ZA 28-04
FRANK D
 Wordt verwacht in 2018:

 
ZA 26 MEI
- METALMAYHEM 2018-
OFF THE CROSS (BEL)
SEKSIHULLUT (FIN)

DEAD WILL WALK (NL)

 
ZA 9 JUN
 
JAMSESSIE/MFC SHOWCASE

 

 ZA 23 JUN
 THE GOOD HAND (NL)
BOON GOON (DL)
 
ZA 14 JUL
 
MFC OUTSIDE 2018
THE DIRTY DENIMS (NL)
BOERENROCKIES (NL)
 
ZA 15 SEP
 
ORANGE GLOW (NL)
HELLHOOKAH (LT)

 


 
MFC Nieuwsarchief