header image
no read or click functionHomeno read or click functionNewsno read or click functionWeblinksno read or click functionContact Usno read or click function arrow  Foto's: Screamer + Superbug (support) - 07/04/2012 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 07 maart 2012

 SCREAMER (Zwe.) + Superbug (support)

 Stampende en galopperende 80's metal: Screamer uit Zweden gaat los op het podium van MFC - foto: DigiTurf (c.) 2012

Meer foto's van DigiTurf: HIER KLIKKEN

 

Sample Image

COEVORDEN (MFC) - Geen "Urbi et Orbi", of Matthäeuspassion dit paasweekeinde, maar een welgemeende "Horns Up, Motherfuckers!". Wie een pak Heavy Metal 'n Roll om de oren  wil, komt op zaterdag 7 april naar Metal Front Coevorden. De Zweedse band 'Screamer' laat de jaren '80 weer doen herleven op het enige podium van Drenthe waar Metal het best tot z'n recht komt. In het voorprogramma speelt 'Superbug' uit Groningen, die ook garant zullen staan voor een flinke portie Heavy Rock 'n Roll!


Voorprogramma: SUPERBUG
De Groningers van Superbug bestormen al jarenlang de Nederlandse podia met groot enthousiasme en vol passie, om het dak er af te spelen en het publiek totaal gek te krijgen. Dynamisch, met een bruut volume en melodie afgewisseld met stampende riffs: Superbug laat het horen en zien! Na het debuutalbum "Don't let the bad bugs bite" is er sinds kort de opvolger, simpelweg "Superbug II" genaamd, dat ook weer beukende drums, ronkende gitaren magistrale vocalen en pakkende refreinen bevat. Een show van Superbug staat garant voor een avond onvervalst genieten van echte muziek en de show behoort sinds jaren tot het beste wat de Nederlandse rockscene te bieden heeft. "Superbug is coming to Coevorden: they serve Rock 'n Roll!!!"
Hoofdact: SCREAMER (Zweden)
Afgelopen jaar kwam het album 'Adrenaline Distractions' van de Zweedse band Screamer uit. Het is een ongecompliceerde 'heavy metal' plaat, die zomaar een heruitgave had kunnen zijn van een heavy metal-band van pakweg dertig jaar geleden. Vergelijkingen met Saxon zijn al snel gemaakt: felle en melodieuze metal uit de school van de New Wave Of British Heavy Metal, ruim baan voor het gitaarwerk, galloperende ritmen en expressieve zang. Al met al: fijne ouderwetse 'headbangmuziek' in Metal Front Coevorden!

http://wearescreamer.com/

https://www.facebook.com/wearescreamer

http://www.reverbnation.com/wearescreamer

 

http://www.superbug.nl/

http://www.myspace.com/superbugrock

 

Laatst geupdate op ( woensdag 18 september 2013 )
 
< Vorige   Volgende >


Go to top Ga naar het begin van deze pagina Go to TopBoodschap van Algemeen Nut
Rooster en Updates


Bardiensten van deze week:
DO 15-02
cluo CLUP
VR 16-02
Patrick H.
ZA 17-02
OCEE@MFC
 Wordt verwacht in 2017:

 
ZA 20 JAN
 
THE CLAN (ITA)
-- Irish Folk 'n Roll --
 
ZA 17 FEB
ZA 10 MRT
ZA 14 APR
ZA 19 MEI
ZA 9 JUN
ZA 14 JUL
 
TBA

 
MFC Nieuwsarchief