header image
no read or click functionHomeno read or click functionNewsno read or click functionWeblinksno read or click functionContact Usno read or click function arrow  Foto's OoPee 19/04/2008 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag 23 maart 2008

Sample Image

Meer foto's van Digiturf:

Voor een verslag van dit OoPee, klik verder op: 'Lees meer'

     

Het MFC OoPee van 19 april was weer een gezellige (en vooral) geslaagde, muzikale avond. Face the Fact uit Deventer beet het spits af, waarna de Limbo's van Beliar ons trakteerden op een fijne portie melodieuze Blackmetal. Daarna werd een minuutje of vijf - op respectvolle wijze - stil gestaan ter ere van Coevordens ongekroonde Stads -en straatdichter The 5th Season, die via een groot scherm voor een laatste keer te bewonderen was op het podium van MFC. Als klap op de (spreekwoordelijke) vuurpijl van Von P, werd een schilderij onthuld van de Seasonizer, dat werd vervaardigd door Hans 'Digiturf' van der Veen. Het puike stukkie pop-art krijgt aankomende week een prominente plek in muziekzaak PK-Music in de Bentheimerstraat, waar het voor iedereen vrij te bezichtigen is. Op het open podium van afgelopen zaterdag, hing het portret tijdens de laatste acts achter het drumstel als backdrop, zoals te zien is op de foto's.

 Een speciale verrassing was er in de vorm van 'Twee Misfits'; een stel enthousiastelingen uit Hardenberg, die in de waan waren dat het Open Podium een Open Sessie was. Er is dus nog steeds vraag naar ouderwets jammen, zoals we wel hebben gemerkt op het OoPee van 9 februari. Hierover volgt overigens binnenkort een poll op mfcweb. De laatste 'officiele' band van het OoPee was Norelle uit Doetinchem, die ondanks de problemen met de apparatuur van het freule bassistje alsnog een geinig setje Emo-Core hebben neergezet. Gelukkig werd het niet té emotioneel na al dat gefuck met die baskast. De definitieve hekkensluiter van de avond bleek - tóch weer - een spontane jamsessie, met muzikanten van Cheating Death, Gimme Shelter, De Blauwe Vulgaris en een vage, vieze man genaamd Hornox. Stoooooned jongh...lachen!!! Volgende OoPee in MFC: 28 juni. 

Laatst geupdate op ( maandag 05 september 2011 )
 
< Vorige   Volgende >


Go to top Ga naar het begin van deze pagina Go to TopBoodschap van Algemeen Nut
Rooster en Updates


Bardiensten van deze week:
DO 15-02
cluo CLUP
VR 16-02
Patrick H.
ZA 17-02
OCEE@MFC
 Wordt verwacht in 2017:

 
ZA 20 JAN
 
THE CLAN (ITA)
-- Irish Folk 'n Roll --
 
ZA 17 FEB
ZA 10 MRT
ZA 14 APR
ZA 19 MEI
ZA 9 JUN
ZA 14 JUL
 
TBA

 
MFC Nieuwsarchief